Valpene 3 uker

Tenk det gitt 3 uker allerede.
Nå har alle fått øyne og valpekassa er blitt utvidet betraktelig, så plass har de nå godt av.  De prøver så godt de kan og utforske sitt nye territorie. Litt løpe trening har de begynt med med diverse hell.
God sosialisering er det når Vetle kommer på besøk, han elsker å sitte i valpekassa med valpene kravlende over seg. Han er så forsiktig med de og skal kose og nusse.

Må nok også få en valpekasse i stua slik at de kan være enda mer sammen med oss og få nye inntrykk.
Vekten øker jevnt og trutt. De veier nå mellom 1200 og 1330 g og det er hanne nr 3 som er den letteste av de. De andre skiller det ikke mange grammene mellom.

Endelig er snart Taka ferdig med sin løpetid, så det skal bli godt og komme i normale former igjenn. Det å slippe å ha hunder på tre forskjellige steder i huset krever til tider litt planlegging. Nå er jo Tobi og Maiko heldige da de kan gå sammen, men må hele tiden passe på at grinda inn til valpene er lukket. Og med en hønemor av en mor så blir det mye frem og tilbake for å slippe henne inn til de små. Men jeg synes at hun også skal få være sammen med oss når hun vil.

~ av Katsumoto den 07.02.10.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

 
%d bloggere like this: